H-8200 Veszprém, Fenyves utca 15. +36 88 579 230
 
 Vissza
 2022. október 3. (hétfő)

17 új szobával bővül a Malomkert januártól

ÚJ szobáink már foglalhatóak 2023-ra!

ÚJ szobáink már foglalhatóak 2023-ra!

2023-ban ismét új időszak kezdődik hotelünk életében, mert 7 standard, 6 superior szobával és 4 lakosztállyal bővül majd.
A bővítés igazán izgalmasra sikerült: ahelyett, hogy egyenöltözékbe csomagoltuk volna a szobákat, valamennyi egyedi kialakítást kapott. A szobákban felsorakoztatott hangulatokat pedig a régió ihlette, így született meg a Balaton, a Bakony, vagy éppen a Teátrum nevű szobánk.
 
Az új szobák közül sok különleges geometriával büszkélkedhet, de ami valamennyiben közös: egyedi tapétákkal és fényekkel, egyedileg összeállított bútorokkal, egy szóval egyedi miliővel várják a vendégeket.
Az új épületszárny tervezésekor nem csupán arra törekedtünk, hogy valamennyi szoba modern, négycsillagos felszereltséget kapjon – szem előtt tartottuk azt is, hogy az exkluzívitást kereső vendégek igényeit is kielégíthessük: az új szárnyban helyet kapott olyan nagy méretű szoba is, amely egyenesen a várra és a Séd-patakra tekint, és olyan pazar kilátást ad, amilyet a városban más szállás nem adhat.

Abban bízunk, hogy a visszatérő vendégek számára legalább annyira üdítő lesz megismerni az egyes szobákat, amennyire számunkra kitalálni volt azokat.

Azonnali foglalás: https://bit.ly/ujszobakfoglalas