H-8200 Veszprém, Fenyves utca 15. +36 88 579 230
 
 Vissza
 2022. február 2. (szerda) – 2023.03.31. (csütörtök)

BŐVÍTJÜK SZÁLLODÁNKAT A VESZPRÉM-BALATON 2023 ZRT. TÁMOGATÁSÁVAL

Csaknem egyharmadával több jó minőségű és vadonatúj szállodaszobában pihenhetnek az Európa Kulturális Fővárosának programjaira érkező vendégek Veszprémben. A három belvárosi szálloda bővítésére összesen csaknem 1.8 milliárd forintot költenek a beruházók, amelyből - egy sikeresen zárult pályázat után - nyolcszázmillió forint a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatása. Az építkezések már elindultak, így a térség valaha volt legfontosabb kulturális eseményére már biztosan elkészülnek az összesen 113 vendég fogadására alkalmas szobák.

A pályázat lényeges elemeit dr. Navracsics Tibor a Veszprém-Balaton 2023 EKF program megvalósításáért felelős kormánybiztos, Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere mutatta be a sajtótájékoztatón.

Forrás : https://veszprembalaton2023.hu/hir/3-nyertes-50-uj-negycsillagos-szallodaszoba-veszpremben

BŐVÍTJÜK SZÁLLODÁNKAT A VESZPRÉM-BALATON 2023 ZRT. TÁMOGATÁSÁVAL

BŐVÍTJÜK SZÁLLODÁNKAT A VESZPRÉM-BALATON 2023 ZRT. TÁMOGATÁSÁVAL

A beruházás helyszíne Veszprém, Fenyves utca 17., mely elhelyezkedését, adottságait tekintve a megyeszékhely egyik turisztikailag legvonzóbb területe. A Fenyves utca a veszprémi vár alatt elterülő, azt körbeölelő Séd völgyben, az uniós forrásokból finanszírozott Kolostorok és kertek projekt keretében kialakított séta- és kerékpárút egyik kezdő, illetve végpontja a Pajtakert szomszédságában. Az ingatlan fejlesztésével, új kereskedelmi szálláshely kialakításával egy olyan beruházás valósul meg, mely városépítészeti szempontból is fontos, hiszen egy a veszprémi várból is jól látható, a környék összhangját zavaró, a számos vadonatúj lakóingatlan között megbúvó rossz állagú épület újjáépítését jelenti egy kertes, családi házas lakóövezetben

A beruházás célja az egységes HOTELSTARS minősítési rendszerben a 4*-os minősítés megszerzése a meglévő 11 szállodai szoba, valamint a projekt keretében kialakításra kerülő 17 szoba esetében egyaránt.

MEGVALÓSÍTÁS HELYSZÍNE: 8200 Veszprém, Fenyves utca 17.

Az új Butik Hotel Malomkert hotelszárny 17db önálló szobával bővül. A fejlesztés során „hibrid” okoshotel kialakítását tervezzük, ahol lehetőséget nyújtunk az érintésmentes be-és kijelentkezéshez, okoseszköz segítségével a zavartalan tartózkodáshoz.

A PROJEKT ÖSSZKÖLTSÉGE: 711.847.689 Ft

AZ ELNYERT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE MINDÖSSZESEN:272 000 000 Ft

A BERUHÁZÁS KEZDETE: 2021.augusztus

A BERUHÁZÁS TERVEZETT MEGVALÓSULÁSI IDEJE: 2023. március

Közös célunk egy európai szintű, vendégorientált, igényesen kialakított és minden szempontból a célcsoportok igényeit kielégítő, kényelmüket szolgáló, emberléptékű, családias és családbarát szálloda kialakítása és jövedelmező, hosszú távú fenntartása.

Köszönjük, hogy az EKF 2023 projekt segítséget nyújt ehhez.