H-8200 Veszprém, Fenyves utca 15. +36 88 579 230
 

2012-ben új hotel tűnt fel Veszprémben: a Hotel Historia Malomkert. A hotel nemcsak új, de sok tekintetben egyedülálló is. Környezete igazán festői, a Séd patak és hatalmas zöld területek övezik, fentről pedig a vár tekint le rá. A belváros békés szeglete ez, amely mellett kerékpárút is szalad – az ősi Margit-romok, s túl azon egészen az állatkertig.

A belső kialakítás sem megszokott: számos szobánk egyedi megjelenést kapott, ezért olykor a butikhotel névvel illetjük a házat.

Az épület műemlék, így körültekintő megújítást követelt: a szobákat és az éttermet egyetlen légtér köti össze, a padlót üvegfelület töri meg, amely alatt patakot mímelő erecske csordogál. Épp elég különlegességet elrejtettünk, hogy érdemes legyen betérni hozzánk.

Hotel Veszprém belvárosában

Hotel Veszprém belvárosában

Befogadóképesség: 28 fő

Szobák száma: 11 (1 akadálymentesített)

Családi szoba: 3 db négy főig pótágyazható

Szobák berendezése: valamennyi egyedileg berendezett, fürdőszobás. Felszerelés: telefon, minibár, széf, klíma, hajszárító, tévé, ingyenes internetkapcsolat.

Gyermekbarát szolgáltatásaink: gyermekek szállása és ellátása 12 éves korig ingyenes, babaágyat, fürdetőkádat, etetőszéket térítésmentesen biztosítunk.

Ajánljuk:

  • Utazó üzletembereknek
  • Rendezvények szállóvendégeinek
  • Kikapcsolódásra vágyó pároknak, családoknak

NTAK szám: SZ19000310

Tágas szoba vár panorámával

Tágas szoba vár panorámával